logozonder tekst extra kleinKitty, een poes die constant aandacht en eten wil;een verslag uit de praktijk.

Kitty is een gecastreerde schildpad poes van bijna 5 jaar oud. Ze is samen met haar zusje Simba op 3 maanden oude leeftijd bij haar huidige eigenaresse komen wonen. Deze heeft beide katten een fijn thuis gegeven. Ze waren bij vorige eigenaar heel erg mager. Met ongeveer 1 jaar begon haar obsessie voor eten. Ze kon niet meer met haar zusje samen uit 1 bak eten en blijft maar zoeken naar eten in huis. Sinds een jaar is ze erg aanhankelijk naar de eigenaresse toe en vraagt heel veel aandacht. Ze loopt heel veel te miauwen. Het is een sterke kat die nooit ziek is geweest. Ze lijkt onverzadigbaar qua voer en aandacht. Uit het energetisch onderzoek komt naar voren dat haar basis chakra’s niet in balans zijn. 
De hulpvraag van de eigenaresse was om Kitty wat meer ontspanning te geven zodat ze ook niet zo enorm loopt te schrokken met eten en niet constant loopt te zeuren om aandacht.
Uit deze anamnese kwam naar voren dat Kitty obsessief gedrag qua voer en aandacht vertoond. De oorsprong van dit gedrag ligt in de eerste 3 maanden. Ze heeft toen te weinig voeding en individuele aandacht ontvangen en hierdoor zijn haar basis chakra’s slecht ontwikkeld. Vanuit deze onbalans heeft ze constant de behoefte die aandacht en voeding te krijgen die ze in het verleden heeft moeten missen.
Ik heb haar geadviseerd om de bach bloesems in te zetten. 
Na 6 weken begon Kitty steeds meer te ontspannen, ze miauwde minder en ook was ze niet meer zo obsessief bezig met eten en aandacht.

Een mooi resultaat!

schildpad poes 640x480

Joomla templates by a4joomla