logozonder tekst extra kleinDe connectie sensor

sensor

De connectie sensor is ontwikkeld door Erik Laarakker van holistisch dierenartspraktijk Den Hoek. 

De connectie sensor wordt binnen de praktijk veel gebruikt om voeding en supplementen te testen. Bij klachten ten gevolge van bijvoorbeeld verkeerde voeding, kunnen we heel specifiek testen welke voeding en/of supplementen wel/niet geschikt zijn voor je dier. Ook kunnen we met connectiesensor energetische verstoringen lokaliseren. Tijdens een consult meet Vitality4Animals altijd met de connectie sensor of alle organen in balans zijn. We kunnen vervolgens het orgaan dat uit balans was gaan behandelen en tijdens een vervolgconsult kunnen we dan opnieuw meten of de organen verbeterd zijn ten opzichte van het eerste consult. De connectie sensor werkt daarmee zeer effectief als aanvulling op allerlei holistische therapievormen.

Sommige dieren blijven door de jaren heen steeds wat kwakkelen met hun gezondheid. Therapieën en middelen lijken zelden of nooit aan te slaan en het blijft vaag waar het probleem vandaan komt. Soms is er dan sprake van een therapieblokkade. Deze blokkades kunnen in een aantal gevallen goed met de connectie sensor opgespoord worden.

Tijdens het natuurgeneeskundig consult zal de connectie sensor met name als diagnostisch instrument ingezet worden. Tijdens elk consult worden suplementen getest en de organen doorgemeten.

 

 

Joomla templates by a4joomla