logozonder tekst extra kleinDierencommunicatie/ telepathisch contact

Dierencommunicatie betekend dat ik in gesprek ga met uw dier via telepathisch contact. Ik doe een dierentolkgesprek, bij voorkeur op afstand met behulp van een foto.

Als u een natuurgeneeskundig consult aanvraagt bij vitality4animals is daar, tijdens het eerste consult, een dierentolkgesprek bij inbegrepen. Uit ervaring weet ik hoe waardevol dit kan zijn, heel vaak geeft het de kern van het probleem weer. Als u op het intakeformulier aangeeft dat u niet open staat voor telepathisch contact met uw dier, is dat prima en zal ik het consult veel meer baseren op feitelijke informatie die uit het consult naar voren komt, observatie en fysiek onderzoek van uw dier.

Het is ook mogelijk om een los dierencommunicatie consult aan te vragen. U kunt mij dan vooraf een aantal vragen mailen. Ik zal via een foto contact zoeken met uw dier en stuur u vervolgens een verslag van het gesprek. 

Vragen waar u als diereigenaar mogelijk graag een antwoord op zou willen krijgen zijn bijvoorbeeld:

  • Waarom laat hij/zij bepaald gedrag zien?
  • Wat vindt mijn dier er van dat we gaan verhuizen?
  • Hoe zou hij/zij het vinden als er nog een huisdier bij komt?
  • Hoe voelt het dier zich?
  • Waarom zijn er problemen tussen de dieren onderling?
  • Hoe ervaart het dier bepaalde fysieke problemen?
  • Wil een dier nog wel leven?

Een dierentolkgesprek kan uw dier ook heel mooi begeleiden bij bepaalde veranderingen in zijn of haar leven, zoals een verhuizing, nieuwe gezinsleden, vakanties maar ook tijdens ernstige ziektes.

Een dierentolkgesprek geeft in de meeste gevallen een heel mooi beeld van wat uw dier bezig houdt en hoe hij/zij naar de situatie kijkt. En de meeste dieren willen heel graag gehoort worden, ze hebben zoveel te vertellen en kunnen je zoveel leren!

 cat-2083492  340 kitten

 Copyright©2018 -Wanda Wolters -Vitality4animals

 

Joomla templates by a4joomla