logozonder tekst extra kleinHoe gaat een consult in zijn werk?

  • We plannen een afspraak en ik vraag u om een intake- formulier in te vullen.
  • Voor een consult komt Vitality4Animals bij u thuis of op stal. Eigenaren met honden kunnen indien gewenst langskomen in de praktijk in Elsloo. Soms behoort een consult op afstand ook tot de mogenlijkheden.
  • Het consult bestaat uit: 
  1. Een gesprek over uw dier waarin we zoveel mogelijk over de klacht, de omgeving, de geschiedenis, de voeding en het karakter en nog veel meer van uw dier te weten willen komen.
  2. Een lichamelijk onderzoek waarin we o.a. kijken hoe de vacht er uit ziet, hoe het dier beweegt, of de lymfeklieren opgezet zijn etc.
  3. Een energetisch onderzoek. Hierbij kijken we o.a. of er op energetisch gebied blokkades bestaan, we meten middelen en voeding door, checken of de organen in balans zijn en doen vooraf via een foto een dierentolkgesprek/ reading. 
  • Na het consult krijgt u verslag toegestuurd met daarin o.a. een behandeladvies en een stappenplan.

logozonder tekst extra klein Nazorg:

We blijven graag betrokken bij het verloop van de behandeling. Het is vaak heel zinvol om al tijdens het 1e consult een vervolg consult af te spreken, zodat we de reactie van uw dier op het ingezette behandeltraject kunnen evalueren en het behandelplan, indien nodig, op tijd kunnen bijstellen. Tijdens de behandeling kunt u natuurlijk altijd met al uw vragen bij vitality4animals terecht.

logozonder tekst extra kleinOverige mogelijkheden :

  • Indien u een vraag hebt over een (gedrag)probleem tussen dieren onderling, dan is het mogelijk om 1 consult aan te vragen voor meerdere dieren. We richten ons dan op de interacties en karaktereigenschappen van de verschillende dieren en geven na afloop van het consult adviezen gericht op het verbeteren van de verstandhouding tussen de dieren. Ook kunnen er middelen geadviseerd worden, zoals bachbloesems. We gaan dan dus niet in op individuele gezondheidsproblemen van de dieren.
  • Indien u ver weg woont behoort een consult op afstand in veel gevallen ook tot de mogelijkheden. Het huisbezoek wordt dan vervangen door een telefonisch gesprek.
  • Los dierentolkgesprek of jassentechniek behandeling.

 

stjarna

 

Joomla templates by a4joomla