logozonder tekst extra kleinHoe gaat een consult in zijn werk?

  • Stuur een mail naar:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • We plannen een afspraak en ik vraag u om een intake- formulier in te vullen.
  • Voor een consult kom ik bij u thuis of op stal.
  • Het consult duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur en bestaat uit: 
  1. Een gesprek over uw dier waarin ik zoveel mogelijk over de klacht, de omgeving, de geschiedenis, de voeding en het karakter en nog veel meer van uw dier te weten wil komen.
  2. Een lichamelijk onderzoek waarin ik o.a. kijk hoe de vacht er uit ziet, hoe het dier beweegt, of de lymfeklieren opgezet zijn etc.
  3. Een energetisch onderzoek. Hierbij kijk ik o.a. of er op energetisch gebied blokkades bestaan, ik meet middelen en voeding door, check of de organen in balans zijn en ik doe (indien gewenst) een dierentolkgesprek.
  • Na het consult krijgt u binnen 1 week een schriftelijk verslag met daarin o.a. een samenvatting van het gesprek, een behandeladvies en een stappenplan.

logozonder tekst extra klein Nazorg:

Ik blijf graag betrokken bij het verloop van de behandeling. Het is vaak heel zinvol om al tijdens het 1e consult een vervolg consult af te spreken, zodat we de reactie van uw dier op het ingezette behandeltraject kunnen evalueren en het behandelplan, indien nodig, op tijd kunnen bijstellen. Tijdens de behandeling kunt u natuurlijk altijd met al uw vragen bij vitality4animals terecht!

stjarna

 Copyright©2018 -Wanda Wolters -Vitality4animals

Joomla templates by a4joomla