logozonder tekst extra klein Welkom bij Vitality4Animals  

Veterinaire natuurgeneeskunde & dierentolk

 

Vitality4animals is een natuurgeneeskundige praktijk voor dieren en is gevestigd in Elsloo (Friesland). We richten ons met name op de behandeling van honden, katten en paarden. Vitality4Animals werkt holistisch en maakt gebruik van natuurlijke middelen, zoals kruiden, bachbloesems en homeopathie. We gaan op zoek naar de kern van het probleem. 

 

Bij welke klachten een natuurgeneeskundig consult aanvragen?

  • Bij allerlei gezondheidsproblemen zoals: jeuk, maag-darmklachten, hoesten, vermageren, vaak moeten overgeven, huid/vachtproblemen, hoefproblemen, mok bij paarden, zomereczeem bij paarden, nier/blaasproblemen bij de kat, hormonale problemen, slechte weerstand etc.

  • Bij gedragsproblemen zoals: angst, agressie, onrust, onzindelijkheid, vluchten/ schrikken, traumatische ervaringen etc.

     

Wanneer een dierentolkgesprek aanvragen?

  • Als u vragen heeft over gedrag van uw dier, als u uw dier beter wilt leren begrijpen, als u wilt weten wat u als eigenaar kunt doen om het welzijn van uw dier te bevorderen, om te vragen of het dier het ziet zitten als er nog een dier bijkomt, als voorbereiding op een verhuizing van uw dier, bij ziekte en stress om te achterhalen hoe het dier het ervaart en wat u als eigenaar kunt doen.
 

2006      -teckel      Ziggy

                                                               v.d Kwispellust

 

 Vitality4Animals is aangesloten bij horseconnect en de beroepsvereniging BCND.

 thumbnail Horseconnect RGB    bcndlogo

Volg mij:

volg-ons-op-facebookFacebook pagina

depositphotos 21897647-stock-photo-book-orange-square-glossy-webBlog

 

 

 Copyright©2019 -Wanda Wolters -Vitality4animals

 

Joomla templates by a4joomla